Bilete FIX O ORĂ - Spectacol de teatru - 27 oct '18, ora 19:00 - Cinema Dacia

FIX O ORĂ - Spectacol de teatru

Cinema Dacia , Cluj-Napoca

sâmbătă, 27 octombrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie neagră adaptată liber de Mike Săviucă și Andreea Boșneag.

Doi tineri din estul Londrei se întâlnesc într-un bordel de lux. Este prima seară la job pentru Marly, cât și prima oara la un bordel pentru AJ.
Marly este o tânără ambițioasă, care muncește din greu să se întretină, și care vrea să ajungă detectiv. AJ este un șofer de taxi care a rămas în urmă cu studiile dar care vrea să ajungă inginer. În ora petrecută impreună, cei doi trec de la străini la amici, la prieteni, la tineri indrăgostiți. Cei doi discută toate subiectele mari și grele ale vieții, legând în cele din urmă o legatură amoroasă. Piesa arată cum doi străini pot trece de la extaz la agonie în doar o ora.

Actori: Andreea Boșneag și Radu Catană
Regia: Mike Săvuică

Spectacolul este interzis minorilor sub 16 ani.

Sala Cinema Dacia, Cluj Napoca, Str. Bucegi, Nr. 19B.
Ora: 19:00

Pret bilet: 30 Ron

Bilete pe iabilet.ro

Informații: 0744993350

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.