Bilete FINK revine la Bucuresti pe 7 octombrie in Control - 7 oct '17, ora 20:00 - Club Control

FINK revine la Bucuresti pe 7 octombrie in Control

Club Control, București

sâmbătă, 7 octombrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Biletele online s-au epuizat dar mai sunt 50 de bilete pe care le gasiti la intrare in ziua concertului incepand cu ora 18:00. Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele sau de scena, FINK, revine alaturi de trupa sa la Bucuresti dupa showul sold out din 2015. Evenimentul va avea loc la Club Control, sambata, 7 octombrie de la ora 20:00.

Dupa lansarea "Fink's Sunday Night Blues Club Vol. 1", FINK se alatura celor doi muzicieni de exceptie, Tim Thornton si Guy Whittaker dar si unor invitati speciali de marca pentru a lansa un nou album si pentru un nou turneu mondial, care include si Romania. Mai multe detalii, in curand !

Cu o activitate de peste 20 de ani in lumina reflectoarelor, 9 albume dinc are doua live si colaborari cu John Legend, Amy Winehouse sau Professor Green, FINK promite un show de senzatie la Bucuresti pe 7 octombrie.

Biletele au urmatoarele preturi:

- presale 1: 85 Lei pana pe 7 septembrie
- presale 2: 90 Lei pana pe 7 octombrie
- in ziua concertului, la intrare: 100 Lei (in limita locurilor disponibile)

Se pun in vanzare doar 450 de bilete, in total.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Un eveniment beatfactor powered by BestMusic Live Concerts

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL