Bilete Feminitate si Feminism - atelier de atitudine si stil - 6 mar '19, ora 18:00 - Bastionul Croitorilor

Feminitate si Feminism - atelier de atitudine si stil

Bastionul Croitorilor, Cluj-Napoca

miercuri, 6 martie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cu putin inainte de Ziua Femeii, incercam sa aflam daca feminismul mai este in tendinte. Sau, poate, ar trebui reformulat din nevoia de reafirmare a feminitatii pierdute sub costumul business si atitudinea competitiva?

A devenit oare sablonul de femeie puternica un fel de pat al lui Procust si multe femei incearca sa se potriveasca in acest sablon in detrimentul calitatilor ce le definesc ca femei? E perceput a fi desuet acel tip de vulnerabilitate ce este asociata cu feminitatea si care, de fapt, a dat forta femeilor din intreaga lume si in toate epocile, ascuns fiind sub masca femeii moderne? Este feminitatea o chestiune de imagine sau una de atitudine? Si, pana la urma, a ucis feminismul feminitatea? Cautam raspunsuri intr-un cadru relaxat alaturi de Cerasela Libeg, psiholog clinician si psihoterapeut, autoare de carti si realizatoare TV si Gina Butiuc, designer vestimentar si consultant de imagine. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.