Bilete Fata din Curcubeu - de Lia Bugnar - 10 dec '17, ora 20:00 - Deane`s Irish Pub & Grill

Fata din Curcubeu - de Lia Bugnar

Deane`s Irish Pub & Grill, Brasov

duminică, 10 decembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

#TEATRALIS si #DEANESIRISH PUB&GRILL va invita #DUMINICA, #10Decembrie, de la ora 20:00 la o intalnire cu Ilona Brezoianu în spectacolul #FATAdinCURCUBEU. Text si Regie - #LiaBugnar.

Un #onewomanshow. O femeie a strazii isi spune povestea celor care trec pe langa ea fara sa o asculte. "#Curcubeu" este un cinematograf in care aceasta femeie isi duce clientii, fiind prea saraca pentru a inchiria o camera la hotel. Povestea vietii ei pe care pare sa o spuna iar si iar, desi nimeni nu are ragazul sa o asculte, este surprinzatoare si plina de referinte cinematografice dobindite involuntar in timp ce practica cea mai veche meserie din lume, intrerupta pe alocuri de cintece pe care tot ea le canta.. Calitatea spectacolului sta in simplitate, frumusetea povestilor si capacitatea actritei de a trece cu usurinta de la comedie la drama si inapoi, intr-un du-te vino emotional absolut catharsizant pentru spectator.
"Povestea este simplă și frumoasă, asumat melodramatică și, pentru cei care n-o știu încă, ar fi păcat sa-i spulber farmecul. Pe scurt, e povestea unei femei "de moravuri ușoare", ca să citez din text, si farmecul stă în detalii și, iarăși lucru rar la piesele contemporane, stă în primul rând în "cum", nu în "ce"... Iar acest "cum" #IlonaBrezoianu - o actriță tânără, chiar foarte tânără, dar cu o prezență pe scenă care-ți rămâne pe retină încă multă vreme după ce ai vazut-o - îl construiește cu un fel de simplitate din care gustul melodramatic facil lipsește cu desăvârșire." Monica Andronescu, Yorick.

Pret bilet: 40 lei in avans / 45 in ziua evenimentului |
Rezervari la telefon si RSVP: 0734010203
DEANES IRISH PUB&GRILL , Str. Republicii nr 19 , Brasov

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.