Bilete Fata babei şi Fata moşului – Clubul Ţăranului - 1 apr '18, ora 17:00 - Clubul Taranului

Fata babei şi Fata moşului – Clubul Ţăranului

Clubul Taranului , București

duminică, 1 aprilie '18, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De mult de tot, pe vremea balaurilor, trăiau într-un sat departe, departe, la capătul lumii o babă şi un moşneag. Moşul avea o fată, bună ca pâinea caldă, harnică precum furnica, ascultătoare ca pisica, cuminte ca un îngeraș și frumoasă de pica toată lumea după ea. Avea și baba o fată urâtă ca un tăciune şi cea mai rea de pe lume, leneșă precum bondarul, gălăgioasă ca țânțarul. Vă invităm să asistați și să luați de învățați că invidia nu-i bună ci mai bine pe cei mari să-i ascultați!

Distribuție: Ana Turos, Cristian Rus, Irina Enache.
Producător: Atelierul Magdei

Spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.
Durata:45 de minute

Alocarea locurilor se va face în ordinea sosirii în sală. 

Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sală cu 15 de minute înainte de începerea spectacolului.

Prețul biletelor: 25 lei copii şi 25 lei adulți

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.