Bilete Eyedrops - lansare videoclip & single / Expirat / 11.10 - 11 oct '18, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Eyedrops - lansare videoclip & single / Expirat / 11.10

Expirat Halele Carol, București

joi, 11 octombrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 11 octombrie Eyedrops schimbă vibrația cu „Departe deja” - piesa ce dă titlul celui de-al doilea album, care urmează a fi lansat pe 24 aprilie 2019.
Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent” sau „Bicicleta” și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.
 
Concertele Eyedrops au fost descrise, în mod paradoxal, ca energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
 
Dintre concertele trupei se remarcă: cel din deschiderea concertului MUSE de la București din vara lui 2016, prezența în cadrul festivalurilor Sound&Vision, Musai Fest sau Street Delivery Timișoara, precum și concertul din cadrul TIFF 2017 ori cel susținut la Londra în cadrul Feast 2017.
 
Pe 24 Aprilie 2017, formația EYEDROPS a lansat primul său album, intitulat „Prezent”, într-un concert sold-out susținut la Expirat Halele Carol.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.