Bilete EXPOSURE pres. DANIEL KANDI (extended set) - 30 mar '19, ora 22:00 - Club AZero

EXPOSURE pres. DANIEL KANDI (extended set)

Club AZero, București

sâmbătă, 30 martie '19, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 30 martie Romanian Trance Family vă invită la un eveniment special pentru comunitatea iubitorilor de muzică trance.

Eveniment promovat de VIRGIN RADIO

 

Cu ocazia aniversării a 50 de episoade ale radioshow-ului “Critical Exposure” realizat de binecunoscuții producători români de trance, EXOLIGHT și SUNCATCHER, sunteți așteptați la un party memorabil pentru a marca acest moment. Invitatul special al serii este nimeni altul decât DANIEL KANDI din Danemarca care va avea un extended set pentru fanii români. De warmup va fi responsabil talentatul GUARD14, în timp ce seara se va încheia cu un set marca TESLA SYSTEM. Așa că pregătiți-vă pentru 8 ore de ritmuri trance și progressive la cel mai înalt nivel.

 - Veti primi bonus la 3 bilete achizitionate o sticla de SMIRNOFF/J&B + racoritoare/energizant la Categoria VIP

Ia-ti biletul online din timp ca sa fii sigur ca prinzi loc la acest party ce se anunta incendiar.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.