Bilete Eu am vazut-o primul - 30 nov '17, ora 19:30 - Happy Cinema

Eu am vazut-o primul

Happy Cinema, București

joi, 30 noiembrie '17, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie în care se dovedește încă o dată că dragostea poate fi oarbă dar nu insensibilă la… miros.

Andy și Răzvan se chinuiesc din răsputeri țină pe linia de plutire un ziar pamflet politic online numit „Decăderea”. Totul merge ca pe roate… dințate, când în viața lor „debarcă” Sofia, o fermecătoare moldoveancă, înzestrată cu un ascuțit spirit naționalist. Pentru Răzvan e dragoste la prima la prima amușinare, întru-cât parfumul ființei ei îi sucește mințile.
Situațiile comice se înlănțuie frenetic, Răzvan își pierde capul și orice chef de muncă, Sofia își pierde slujba datorită insistențelor erotice ale lui Răzvan iar Andy e pe cale să-și piardă mințile, încercând să țină, cât de cât, lucrurile sub control. Când Sofia rupe logodna cu locotenentul de marină Decebal Flotariu, pentru că se îndrăgostește nebunește de Andy, se înfiripă un zglobiu menage a trois, care îi aruncă pe toți într-un carusel frenetic de gaguri și situații trăsnite. De aici lucrurile o iau cu adevărat razna și devin insuportabil de… hilare.
Spectacol cu un puternic impact comic, nerecomandat persoanelor fragile. Râzi de crăpi!
* HOHOTE FĂRĂ FRONTIERE

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.