Bilete Epilog 2017 - Alina Manole - concert de final de an - 19 dec '17, ora 20:30 - Clubul Taranului

Epilog 2017 - Alina Manole - concert de final de an

Clubul Taranului , București

marți, 19 decembrie '17, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care vin la concertele Alinei Manole din luna decembrie s-au obișnuit, de ani buni, să primească un cadou simpatic și să audă - în ocazia unică a apropierii sărbătorilor de iarnă - cântece de iarnă și colide scrise de artistă. În plus, fiind vorba și de un epilog al anului muzical, Luna Pătrată primește fundă roșie, piticii se adună toți în fața scenei, Alina are emoții cât pentru tot 2017-le, păcătoșii se simt eliberați de poverile iubirii și pot sărbători Crăciunul cu bine.

Terapia muzicală funcționează în mod cert!


Cu tot acest pachet de muzică și emoție, la care se adaugă și sfaturile despre “Cum să nu te desparți de sărbători”, Alina Manole vă așteaptă pe 19 decembrie la Clubul Țăranului din București, punctuală ca de obicei. Concertul va începe la ora 20:30, cu o marjă de sfert academic.


Biletele pot fi achiziționate prin iabilet.ro dar locurile la mese trebuie rezervate telefonic, direct la Clubul Țăranului (telefon: 0213108048). Prețul unui bilet este de 35 de lei prin iabilet.ro înainte de concert și 40 de lei la intrare, în seara evenimentului.


Detalii despre concert si surprizele de final de an pot fi aflate pe pagina de facebook a artistei și pe pagina evenimentului.
http://facebook.com/AlinaManoleOficial

Muzica Alinei - AICI