Bilete Emeric Imre în concert la Berăria H - 19 ian '19, ora 19:00 - Beraria H

Emeric Imre în concert la Berăria H

Beraria H, București

sâmbătă, 19 ianuarie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă - 19 ianuarie 2019 - pe scena Berăriei H urcă din nou Emeric Imre, "nebunul de alb" al folk-ului românesc.

Cu un număr impresionant de concerte prin țară și cu zeci de piese de o intensitate rară, Emeric Imre este și va rămâne un pilon al piesajului artistic clujean și nu numai.

--IMPORTANT!!!!--
La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Biletele au preţurile:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.