Bilete Elementum: În ritmul familiei - 21-23 iun '19 - Luncani

Elementum: În ritmul familiei

Luncani, Luncani (Cluj)

21-23 iunie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ne întâlnim...între 21 și 23 iunie 2019 să împărtășim numai momente de bucurie și conexiune. Locul este Complex Lac Luncani, aflat la aproximativ 50 de km de Cluj-Napoca, Alba Iulia și Târgu-Mureș, un spațiu generos pentru toate distracțiile și activitățile.

Suntem…un grup de părinți și oameni iubitori de natură care vor să îi invite pe cei ce își doresc o vacanță diferită la primul festival dedicat familiilor din România. Timp de trei zile ne adunăm într-o lume gândită și creată pentru familie: de la cel mai mic, la cel mai mare, părinți, copii, poate chiar și bunici. 

Credem în… puterea naturii și aventurii de a ne aduce împreună. Foc, aer, pâmânt, apă sunt elementele primordiale care fac viața posbilă, iar anima, energia fiecăruia dintre noi, e cea care le va face să vibreze. 

Acolo vom.... 

Amenaja cu atenție sporită către distracție și confort: scene, ateliere, zonă de camping cu toate facilitățile necesare, loc dedicat mamă-copil, punct farmaceutic, zona de food & drinks, zona dulce  etc.  

Organiza jocuri individuale și în echipe, yoga & fitness, sporturi nautice, zbor de agrement, aeromodelism. 

Construi locuri speciale pentru copiii de toate vârstele: loc special “mama și copilul”, “PICIpit” (loc de joacă special pentru cei între 0-3 ani), loc de odihnă pentru programul special al celor mici. 

Colecționa amintiri de neuitat  

Scopul nostru este să... oferim un cadru minunat și relaxant în care atât părinții, cât și copiii să descopere lucruri noi unii despre alții și să petreacă timp împreună departe de agitația zilnică. Realizarea conexiunii părinți-copii este ținta noastră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.