Bilete ELECTRIC CASTLE 2018 - 18-22 iul '18 - Castelul Bánffy - Bonțida

ELECTRIC CASTLE 2018

Castelul Bánffy - Bonțida, Bonțida

18-22 iulie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Electric Castle este singurul eveniment din Romania care ofera o experienta completa de festival, prin imbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului si culturii alternative.

Organizat in luna Iulie, pe incredibilul domeniu al Castelului Banffy, din Transilvania, Electric Castle dispune de cea mai mare suprafata de festival din tara, si isi propune sa ofere o experienta completa, prin lineup-ul eclectic, ce rupe barierele dintre muzica electronica, rock, jazz, hip-hop sau reggae, activitatile din timpul zilei si arta contemporana. EC vrea sa revolutioneze modul in care tinerii interactioneaza cu un festival de muzica.

In 2017, timp de 5 zile, 174.000 de oameni au trecut portile Castelului si peste 200 de artisti au urcat pe scenele festivalului.


Electric Castle este conceput ca o experienta muzicala, iar lineup-ul foarte variat, pe alocuri extravagant, atinge o larga paleta de zone muzicale. In anii trecuti pe scenele festivalului au urcat artisti ca The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Skrillex, Deadmau5, alt-J, Franz Ferdinand, Bring Me The Horizon, Bastille, Moderat, Zedd, Paul van Dyk, Die Antwoord, Rudimental, Sigur Ros sau Thievery Corporation. Fiecare dintre cele 7 scene ale festivalului are personalitatea ei. Electric Castle nu se rezuma doar la Main Stage, festivalul constand si in artistii alternative de pe Hangar, muzica electronica experimentala de la Booha Mansion, vibe-urile reggae de la The Roots sau petrecerile non-stop de la scena tech-house din curtea castelului.

Artistii confirmati pana acum la editia din 2018 ii numara pe: Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Kahn, Quantic Live Band, JP Cooper, Wolf Alice, The Horrors, San Holo, High Contrast, Nastia, London Elektricity, Krakota, Makoto, Fakear, Elrow, Dubioza Kolektiv, Northlane, Cancer Bats, Kriss Kross Amsterdam si multi altii ce urmeaza a fi anuntati.

Electric Castle dispune de cea mai mare zona de camping din Romania. Anual, 10.000 de oameni aleg sa locuiasca timp de 5 zile in campingul EC. Camping este gandit pentru a fi in sine o experienta, acesta fiind un mic orasel cu diverse optiuni de confort, dar si diverse facilitati (zone de lounge, magazine, terase cu vedere panoramica).

Activitatile sunt o parte importanta a Electric Castle. In fiecare zi sunt organizate zeci de concursuri si actiuni ce contribuie la experienta pe care trebuie sa o aiba un participant la festival (concursuri sportive, workshop-uri de productie audio-video, teatru sau showcase-uri tehnologice). Mancaciosii pot alege dintr-o gama foarte variata de tipuri de mancare. In 2018, la Electric Castle vor exista peste 30 de vendori de mancare ce vor acoperi zone de la mancare traditionala, pana la mancare asiatica, specialitati indiene, mancare raw vegan sau deserturi delicioase.