Bilete Dublu Concert: ADDA + Provincialii - 20 dec '17, ora 21:15 - Beraria H

Dublu Concert: ADDA + Provincialii

Beraria H, București

miercuri, 20 decembrie '17, ora 21:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Descriere eveniment: Miercuri, 20 Decembrie, te convocăm la Berăria H pentru o doză dublă de distracție la un dublu concert de excepție: ADDA & Band + Provincialii. Intră deja în atmosfera de vacanță și începe weekend-ul mai devreme, cu #ChefDeViață și fără probleme!

ADDA este una din cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească, apreciată atât pentru vocea ei, cât și pentru textele pe care le compune. Piese precum "Iți arăt că pot", "Nu plânge Ana", "Fără aer" sau "Lupii" au cucerit milioane de ascultători de toate vârstele.

Cu o componenţă de 10 membri, peste 15 ani de activitate, sute de concerte, participări la Eurovision, Cerbul de Aur, Festivalul de la Mamaia, Provincialii revin la Berăria H pentru un spectacol etno-pop-rock energic ce va ridica sala în picioare.

Aşadar, te aşteptăm să-i vezi pe Ionuţ Ungureanu (câştigător al Finalei Naţionale SanRemo Music Awards), violonistul Sandu Rotaru (fostul prim solist la Orchestra de Camera din Chişinău), alături de colegii lor.

Acces: 20:00 | Show: 22:15

Bilete:
60 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro /retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT:

✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- [email protected]