Bilete Drive Your Life - The Wizard of Death Show feat. Etheric - 6 apr '19 - Yellow Club

Drive Your Life - The Wizard of Death Show feat. Etheric

Yellow Club, Bucuresti

sâmbătă, 6 aprilie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Rusidava Management & Psychosounds Music" va invita la o seara death'n'roll alaturi de DRIVE YOUR LIFE din Varna. La aproape 1 an de la lanseara celui de-al doilea album de studio "The Wizard of Death" (label "Psychosounds Music") si dupa un turneu de promovare in Balcani, DRIVE YOUR LIFE revine in Bucuresti, pentru a prezenta in mare acest album, dar si piese de pe primul album si cateva surprize noi. De altfel, trupa este o obisnuita a concertelor de club din capitala, publicul bucurestean fiind deja familiarizat cu piesele DRIVE YOUR LIFE.

Pentru ca seara sa fie completa nu putea lipsi ETHERIC, sound-ul melodic al pieselor cucerind din prima publicul.

DRIVE YOUR LIFE - Death N Roll ; Metal ; Hard Core (Varna)
Stanimir "Stavry" Stavrev - Vocals
Ivailo Georgiev - Guitar
Svetoslav Zdravkov - Drums
Georgi Pehlivanov - Bass
https://www.facebook.com/driveyourlifeband
https://www.youtube.com/channel/UCqtROBe-Lwg1EfgEG-AnBsA
-------------------------------------------------------------------------
ETHERIC se alatura evenimentului !!!
https://www.facebook.com/EthericBandRomania
-------------------------------------------------------------------------

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music S.R.L.", beneficiind de gazduirea calduroasa a "The Yellow Club" Bucuresti. ".

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.