Bilete diMANSIONS - 14-16 iun '19 - Conacul Miko

diMANSIONS

Conacul Miko, Olteni (Covasna)

14-16 iunie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Toți artiștii tăi retro preferați, într-un singur loc, în același weekend! Cel mai nou festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, va debuta între 14 -16 iunie 2019 la Castelul Mikó din Olteni, Covasna, la poalele munților Bodoc.

diMANSIONS promite o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor `80, `90 și 2000. Timp de 3 zile și 3 nopți, petrecerea va fi animată de: Thomas Anders & The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Inner Circle, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Tania Evans (vocea originală ”Mr. Vain”), Snap! & Turbo B și mulți mulți alții.

Ai dansat și te-ai distrat pe muzica lor! Profită de șansa de a retrăi cele mai frumoase momente ale tinereții, din clipa în care ți-ai cunoscut jumătatea și ai dus-o la discotecă pentru prima dată. Nu vor lipsi din poveste, gastronomia tradițională locală, cu ale sale kürtőskalács, langoși sau gulaș, dar nici retro van-urile cu preparate street-food din cele mai delicioase.

Vino alături de noi, în mini vacanța de Rusalii, la cea mai mare petrecere din inima țării!  

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS" - ”ȚINUTUL CONACELOR”. Vino să dansezi și să fredonezi hituri care au scris istoria muzicii, precum: Cheri Cheri Lady, It’s my life, Money for Nothing, Mambo No. 5, A La La Long, Mr. Vain sau Life is life și să te bucuri de o atmosferă unică, într-una din cele mai frumoase regiuni ale României.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.