Bilete deKomedie - Improvizatie cu trupa ImPro (Bobo, Neamtu & Co.) - 23 nov '17, ora 20:30 - Cafe DEKO

deKomedie - Improvizatie cu trupa ImPro (Bobo, Neamtu & Co.)

Cafe DEKO, București

joi, 23 noiembrie '17, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Singura trupa pe ai carei membri stii cum ii cheama: Bobo, Neamtu, Mihai Rait, Natanticu, Vancica, Micutzu si Marian Hancu la pian sunt din 2004 pe scena, cu peste o mie de show-uri la activ.

Teatru de improvizatie exact cum si-a dorit si Keith Johnstone cand l-a inventat: umor 100%, public total implicat, nimic nu este pregatit dinainte, totul se intampla live, pe scena, dupa titlurile, locurile si sugestiile spectatorilor.
Baietii trec din telenovele in teatru japonez si apoi danseaza de la dans contemporan la dans irlandez cu cea mai mare naturalete. Nu prea au ei gratie, dar asta e. 
Locurile se ocupa in ordinea sosirii !

Umor inteligent si 100% spontan. Adrenalina. Cuvintele vulgare total interzise. Aduceti si copilasii, rad de se prapadesc.

Informatii si alte curiozitati la 0733 562 233 si 0745 943 751.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.