Bilete David Duchovny - In Concert - 10 feb '19, ora 20:00 - Sala Radio București

David Duchovny - In Concert

Sala Radio București, București

duminică, 10 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nu, Nu sunt Dosarele X! Este o evadare din Californication! David Duchovny e hotărât să răpească inimile românilor!

Singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” într-o serie de Televiziune atât la categoria Comedie, cât și Dramă!

Actorul care a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A făcut furori în ”Dosarele X” și ”Californication”.

Actorul care a scris 3 cărți și a lansat deja 2 albume muzicale.

DAVID DUCHOVNY VINE IN ROMÂNIA!

Aflat pe ultima sută de metri cu lucrul în studio pentru cel de-al treilea album, actorul și-a stabilit turneul European din 2019. Și-a anunțat fanii din întreaga lume pe Facebook-ul său. În România ajunge pe 10 februarie 2019, iar biletele sunt deja puse în vânzare!  

Prima dată în România

Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul sau, la Sala Palatului în data de 10 februarie 2019, în concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist. El a spus că a auzit multe despre căldura publicului român și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să compară în fața acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny revine pentru a doua oară în Europa în calitate de cântăreț. Și o face întrucât primul turneu a avut un succes răsunător! De altfel, mesajul lui este pe cât de simplu, pe atât de puternic: SEE YOU IN EUROPE! 

Biletele s-au pus in vanzare astfel:

Categoria VIP - 350 lei

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 150 lei

Categoria 3 - 120 lei

Categoria 4 - 90 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.