Bilete Curs LIVE SOUND - din 4 iunie - Lector Radu Layer Dobra - 4 iun '18, ora 11:00 - SAE Bucuresti

Curs LIVE SOUND - din 4 iunie - Lector Radu Layer Dobra

SAE Bucuresti, București

luni, 4 iunie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cursul de Live Sound se desfășoară de-a lungul a 6 zile consecutive, începând cu ziua de Luni, 04 Iunie, in intervalul orar 11.00 - 17.00.

Pe parcursul celor 6 zile de training, participanții vor ajunge să cunoasca poziționarea și atitudinea corecta în lumea concertelor live, captarea surselor de microfon și a nivelurilor de linie, structura de gain, signal flow, procesare dinamica, modul de lucru Monitor Mix si FOH Mix, live recording și arhivare audio, optimizare si calibrare instalații de sunet. Sesiunile vor include o zi de pre-productie a unui spectacol live urmand ca ultima zi de training să asigure lucrul practic în cadrul unui eveniment ce are ca și cap de afis trupa Subcarpați.

Sâmbătă pe data de 9 iunie cursul se finalizează cu sesiune de înmânare a diplomelor și poză de grup.

Vârsta minimă pentru înscriere este de 18 ani.

Institutul SAE București se află pe piața din Romania din anul 2011, ocazie cu care a lansat cursuri cu specializarea Audio, Animație si Game Desing sub franciza SAE, Navitas. Mai multe detalii despre SAE Bucuresti, despre cursul de Live Sound sau despre celelalte cursuri pe care le organizam puteți găsi și pe https://bucharest.sae.edu/ro.

Vă invităm să ne urmăriţi şi pe pagina de Facebook: SAE Bucharest.
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.