Bilete Cum se face - Octavian Strunila, Paul Ipate & CO - 27 nov '17, ora 20:30 - Deane`s Irish Pub & Grill

Cum se face - Octavian Strunila, Paul Ipate & CO

Deane`s Irish Pub & Grill, Brasov

luni, 27 noiembrie '17, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La cererea publicului, Octavian Strunila, Paul Ipate, Anca Dumitra, Dana Dembinski si Alexandru Conovaru se intoarc in Deane's Irish Pub, Luni 27 Noiembrie, de la ora 20:30. Daca primele spectacole s-au jucat cu casa inchisa, se cere si al treilea.

Octavian Strunila, cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele și serialele TV în care a avut roluri remarcabile, aduce la voi in oras piesa de teatru “Cum se face”.
Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.
În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra, Dana Dembinski, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.


Pret bilet: 55 de lei
RSVP: 0734010203
Deane's Irish Pub & Grill
Republicii, nr. 19

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.