Bilete Cum se face - Brasov - 17 feb '19, ora 19:00 - Centrul Cultural Reduta

Cum se face - Brasov

Centrul Cultural Reduta, Brasov

duminică, 17 februarie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cum se face – regia Octavian Strunila.

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! 
Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.
În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Doina Teodoru, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.