Bilete Cum sa atragi si sa pastrezi clientii fericiti cu Darko Cvetkovic - 8-9 dec '18 - Hotel Parliament

Cum sa atragi si sa pastrezi clientii fericiti cu Darko Cvetkovic

Hotel Parliament, București

8-9 decembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 8 si 9 decembrie te asteptam la un workshop sustinut de Darko Cvetkovic, trainer, maestru Reiki, speaker si doctor generalist. In cadrul workshop-ului `Cum sa-ti atragi si sa-ti pastrezi clienti fericiti` vei afla cele tari secrete prin intermediul carora vei inmulti numarul clientilor tai si ii vei pastra pe termen indelungat. Acest workshop se va tine la Hotel Parliament Izvor si va avea loc in intervalul orar 10-17.

Cine este Darko Cvetkovic?

Doctor medical, Trainer internațional NLP, Profesor NLP Coach & Reiki

De ani de zile a lucrat într-o corporație internațională în funcții de conducere executive. Prin cursuri și cursuri pentru echipa de vânzări, el a realizat o creștere semnificativă a vânzărilor în 5 țări din regiune.

El și-a reunit experiența practică deosebită în vânzări directe și management de echipă și le-a pus împreună cu tehnicile și abilitățile NLP, formându-le împreună în ateliere și training-uri simple și plăcute.

Pe lângă oferirea de ateliere deschise pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața și abilitățile profesionale, el oferă, de asemenea, consultări individuale de afaceri, precum și instruiri interne pentru companii și antreprenori.

El este, împreună cu Lava Nikolić, unul dintre fondatorii companiei ͞Energy House which, care are ca scop să ajute pe oricine dorește să lucreze la auto-îmbunătățire în toate aspectele vieții.

Casa Energiei funcționează în 5 țări: Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Austria și România.

Pentru rezervarea locurilor sau pentru mai multe detalii, va rugam sa trimiteti un mail la adresa [email protected] sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.590.128

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.