Bilete Cum sa atragi si sa-ti pastrezi clientii fericiti - 28-29 iul '18 - Evenimente magice

Cum sa atragi si sa-ti pastrezi clientii fericiti

Evenimente magice, București

28-29 iulie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cum să atrageți și să vă mențineți clienții fericiți.

Cel mai important lucru în viață este să fii fericit cu activitatea pe care o desfășori. Astfel, viața ta devine mai ușoară.

Prin alegerea activității dorite iti permiti să te bucuri de contactul cu clienții și vânzările. Când ești ok, atunci și clienții tăi vor fi ok.

Ce vei castiga daca vei participa la acest workshop?
• te ajuta să te simți bine în ceea ce faci
• te învață să rămâi în stare bună
• iti introduce noul model de vânzări bazat pe valori
• iti arată cum să setezii obiective în segmentul de afaceri al vieții tale
• te învață cum să rămână în „fluxul“ cu clienții.

Datorita experienței mele în vanzari, de aproape 20 de ani, am invatat ca vanzarile nu sunt vanzari,sunt relații cu beneficii. Vanzarile bune sunt atunci cand ambele parti sunt fericite.
Această workshop nu este un curs de formare, sunt interacțiuni cu exerciții specifice, care au de gând să iti dea noile instrumente pentru activitatea ta din domeniul afacerilor.
Trainerul acestui workshop va fi Dr. Darko Cvetković
Medic, NLP Trainer Internațional, NLP Coach si Reiki Profesor
Doctor medical, Trainer internațional NLP, NLP Coach & Reiki Teacher
De ani de zile a lucrat într-o corporație internațională în funcții de conducere executive. Prin cursuri și cursuri pentru echipa de vânzări, el a realizat o creștere semnificativă a vânzărilor în 5 țări din regiune.
El și-a reunit experiența practică deosebită în vânzări directe și management de echipă și le-a pus împreună cu tehnicile și abilitățile NLP, formându-le împreună în ateliere și training-uri simple și plăcute.

Vino alaturi de noi la acest workshop ce se va desfasura timp de două zile, pentru a-ti explora potențialul și pentru a-ti stabili propriile obiective.

Achizitioneaza-ti biletul ACUM!

Dupa 13 iulie, biletul va fi 599 de lei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.