Bilete Culese Din Cartier: Cred Ca Sunt Extraterestru & Celula De Criza - 7 oct '18, ora 21:00 - Underground Pub

Culese Din Cartier: Cred Ca Sunt Extraterestru & Celula De Criza

Underground Pub, Iasi

duminică, 7 octombrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trenul Accelerat Culese din Cartier pleaca prin tara iara cu a prima oprire in Iasi la statia Underground The Pub in data de 5 Octombrie fara intarziere.

Pe parcursul drumului pasagerii trenului sunt incurajati sa coopereze cu personalul format din Cred Ca Sunt Extraterestru si Celula De Criza dar si sa respecte normele minime de inaltime impuse pentru sarituri inainte de fiecare drop, in vederea stabilirii unei atmosfere placute de pe toata durata calatoriei.

In timpul mersului va rugam sa va tineti de stare.

Big up!

#culesedincartier #printaraiara #turneu

Follow us:
https://bit.ly/2Cpiczp
https://bit.ly/2wLCHQZ

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.