Bilete Craiova: Vast Plains and Goats Fest 3 - 10-11 mai - Backstage Casa de Cultura a Studentilor

Craiova: Vast Plains and Goats Fest 3

Backstage Casa de Cultura a Studentilor, Craiova

10-11 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament
140 lei
Bilet 1 zi
75 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Primele trupe confirmate pentru editia cu numarul trei a Vast Plains and Goats Fest sunt Diocletian - war metal - Noua Zeelanda, Axecutor - blackened thrash metal - Bulgaria si Terravore - thrash metal - Bulgaria.

Au trecut mai bine de 10 ani de la ultima si singura vizita Nocturnal - Unholy Thrash Metal in Romania, cu ocazia Romanian Thrash Metal Fest 2 (actualmente Old Grave Fest).

A doua sosire a Carnivorului va avea loc de data asta in Craiova, doua albume si un EP mai tarziu, ca headliner alaturi de DIocletian la Capre si Scaieti, pardon, Vast Plains and Goats Fest 3, care va avea loc in 10-11 mai, la CCS Backstage.
Pentru cei carora li se adreseaza acest demers, trupa nu are nevoie de nicio prezentare, in timp ce pentru restul e de ajuns sa spunem ca alaturi de Cruel Force si Old, Nocturnal e una din progeniturile ajunse la maturitate a triplei de blackened thrash avant la lettre Kreator - Destruction - Sodom si nasite de Desaster.

Dupa teasingul facut de Putred a venit momentul sa aducem la craiova si trupa matca, Vorus death metal in buna traditie americaneasca, asa cum s-a cantat el inca din anii 90 la Deva si cred ca putem spune asta mai ales datorita Corinei (Putred, Vorus, ex-Atys, ex-Deimos) si lui Uriel Aquillon (Corsecist, Morbicus, Necrorite, Putred, Vorus, ex-Cryptic Realms, ex-Gutwrench, ex-Pyrophoric, ex-Rotting Away, ex-Cannabis Sativa, ex-Enticer, ex-Morbid Reign, ex-Witchcyrcle) care prin faptul ca s-a mutat din Texas in Romania, practic a dublat cuantumul national de death metal, dupa cate se poate vedea foarte usor.

Aflati in turneu cu Diocletian, la acest dezmat se arata si Altars Ablaze, blackened death metal din Cehia care ar putea fi descrisi prozaic ca un fel de Behemoth pe la inceputul perioadei de mijloc, dar cu un plus de tehnica ce ii apropie (si mai tare) de Morbid Angel si Deicide.