Bilete Momolino Teatru si Povesti pentru copii -Milina aduce primăvara - 9 mar '19, ora 11:00 - Cercul Militar

Momolino Teatru si Povesti pentru copii -Milina aduce primăvara

Cercul Militar , Craiova

sâmbătă, 9 martie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cât de mult curaj ai nevoie, să chemi primăvara când frigul nu te lasă să ieși din casă? Vrei ajutoare? Cheamă-l pe Zac - Spiridușul care adună tot ce n-ai nevoie în sac. Și de îndată ce ai ieși din casă, te întâlnești cu Milina, o fetiță veselă și curajoasă, pregătită să schimbe lumea.

Atenție se deschid ușile!! Pe 9 martie la ora 11.00 Bebevesel & Momolino împreună cu Milina și Zac vin în orașul tău să te distreze! Vin să cânte, să joace și cu tine să danseze! Pregătește-te de o reîntâlnire cu Teatrul Momolino așa cum n-a fost vreodată în orașul Buzău!

 Vrei să știi mai multe? 

Milina aduce Primăvara, un spectacol dedicat generației mici cu suflet mare, este un musical despre curaj, despre cât de hotărât este un copil atunci când face propriile alegeri. Atunci când știe cu adevărat ce își dorește și are încredere de sine. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună. Milina, o fetiță inimoasă așa ca tine sau ca tine, se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac. Da, este cel care, țac-pac, adună totul în sac. Ce ai uitat pe jos și nu-ți mai este de folos. Și pleacă împreună într-o aventură până în ținuturile îndepărtate de zăpadă și gheață, să o înduplece pe Regină să elibereze frumoasa Primăvara. Să readucă copiilor bucuria. Și verdele. Și florile. Și veselia.

Este un spectacol care te emoționează, te înveselește, te îndeamnă să cânți, să reții versuri și gesturi. Un spectacol ritmat, sincer, dinamic, cu replici proaspete, cu scenografie simplă și curată, cu ochelari de înot, cu baghete, cu flori și biciclete.  Pentru că obiectele importante prind viață în mâinile personajelor și sunt aduse în fața copiilor prin vorbe și mișcări pe care le vezi, le înțelegi, le crezi.

Din distribuție fac parte actrițele Antoaneta Zaharia, Clara Aquilera Flores și Mihaela Velicu. Scenografia și costumele au fost realizate de Mira Loghin, muzica este compusă de Nina Neagu, iar grafica afișului de Marius Damian. 

Spectacolul este o creație a Momolino Teatru si Povesti pentru copii, si se va juca în PREMIERA în Craiova pe 9 martie la ora 11.00 la Cercul Militar Craiova Str. Marin Sorescu nr.2, intr-un eveniment organizat de Bebevesel cu sprijinul 

Durata spectacolului este de 60 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani. Biletele sunt puse la vânzare în rețeauawww.iabilet.ro

 

Despre Momolino Teatru și Povești pentru copii 

Suntem oameni veseli și inspirați de viață, de copii, dar mai ales de oameni ca voi. Suntem o echipă de profesioniști de teatru, cu o bogată experiență artistică. Ne place să “ne jucăm” cu copiii așa cum le place lor, de aceea inventăm povești-spectacole de teatru din care culegem experiențe, învățăm, ne distrăm și trăim cele mai autentice bucurii. Dorim să educăm viitorul public de teatru, creând spectacole cu sens, promovând acele valori de care fiecare copil are nevoie pentru a ajunge un adult împlinit: iubire, generozitate, responsabilitate, toleranta, onestitate, încredere. Teatrul Momolino poartă copiii prin imaginar, cu o încărcătură mare de sensibilitate și magie. Și îi conduce din poveste în propria lor realitate, a copiilor, cât şi în cea a adulților.Din 2011 şi până astăzi, peste 30,000 de copii au participat la spectacolele noastre de teatru atât în București cât și în țară. În lumea MOMOLINO, poveştile sunt irepetabile și unice, pentru că ele se crează pe înțelesul și limbajul vostru, al copiilor. Aşa voi deveniți mai comunicativi și empatici, cu noi experiențe şi creșteți într-o cultură teatrală bazată pe valori autentice. Pe covorul fermecat al poveştilor”, „Alice în Sufrageria Minunilor”, „Nica şi Poveştile sale”, „Aventurile lui Hermann”, „Ziua în care a fugit somnul”,„Răbdărică şi Mofturica salvează Noaptea de Ajun” „Răbdărică şi Mofturică în misiune cu Zâna Măseluţă”, „Domnișoara Poimâine și Joaca de-a timpul„ atunci noi suntem făptașii. „Milina aduce Primăvara” este cea de a 8 a producţie a noastră, şi nu ne oprim aici. Ne așteaptă un 2019 cu încă două premiere, cel puțin la fel de valoroase și autentice, ca cele de până acum.

Biletul este valabil pentru o singură persoană. Accesul in sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârstă 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta si pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.