Bilete Connect-R: eu sunt Ștefan - 9 iun '19, ora 20:00 - Sala Palatului

Connect-R: eu sunt Ștefan

Sala Palatului, București

duminică, 9 iunie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Autor al unui hit care inca ne tine cu refrenul pe buze de mai bine de 5 ani, Connect-R a decis ca cea de-a 37-a aniversare sa si-o petreaca impreuna cu prietenii din muzica, dar si cu miile de fani care vor sa-i fie alaturi intr-o zi unica, in cadrul primului sau concert la Sala Palatului, care spera sa se transforme intr-o mare petrecere cu prieteni noi si vechi:

"Connect-R - artistul e doar o parte din Ștefan - omul și consider că le datorez celor ce l-au făcut "mare" pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze.

Ce mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi?!

E pentru prima oară când de ziua mea voi avea si familia și prietenii și fanii într-un singur loc. "

 In cadrul concertului "Eu sunt Stefan" de pe 9 iunie de la Sala Palatului, care pare sa semene cu o super-aniversare cu 4000 de invitati, Connect-R ne va canta "Vara nu dorm", "Da-te-n dragostea mea", "Noi ne potrivim" etc, insa playlistul va contine  si piese noi, ca "Semne" (feat. Andra), "Piele alba, piele neagra" (cu Shift) sau Vrajitori (cu Eliane).

 La evenimentul "Eu sunt Stefan" vor urca pe scena numerosi alte vedete, pe care îndrăgitul artist inca nu vrea sa ii dezvaluie, dar si surprize din zona muzicii lăutărești. 

*** 

Stefan Mihalache a devenit cunoscut publicului in vara anului 2007, când a lansat albumul "Dacă dragostea dispare". Ceea ce nu se stie despre simpaticul artist este ca nu ar putea trăi fără 3 lucruri in viata sa:

- muzica, familia și Dumnezeu. 

- Cu "Vara nu dorm", Connect-R a stat in topurile muzicale 22 saptamani

- Piesa "Corso", alaturi de Corina, a devenit coloana sonora a spotului de campanie pentru produsul înghețata Corso , in anul 2014

- A colaborat cu numerosi artisti de top, precum Andra, Delia, Smiley, Loredana, Antonia, Alex Velea, Damian Draghici, Nicole Cherry etc.

Oferte:

La minim 4 bilete cumparate discount 15%
La minim 8 bilete cumaprate discount 25%
La minim 15 bilete cumparate discount 30%
 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.