Bilete Conferință despre iubire cu Laura Andreșan și Andrei Vulpescu - 24 sep '17, ora 10:00 - Casa cu Flori - Închisă definitiv

Conferință despre iubire cu Laura Andreșan și Andrei Vulpescu

Casa cu Flori - Închisă definitiv, București

duminică, 24 septembrie '17, ora 10:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bună, suntem Laura Andreșan și Andrei Vulpescu și te invităm duminică, 24 septembrie, la Casa cu Flori din București, pentru a face o incursiune în fascinanta lume a iubirii.

Despre iubire au curs râuri de cerneală și, cu siguranță, izvoarele ce îi dau culoare și vor s-o definească nu vor seca prea curând. De-a lungul vremurilor, alchimiștii au metarmofozat-o, poeții au întruchipată-o, iubirea a fost preaslăvită în ceruri și confundată cu un Dumnezeu, la fel de nedefinit, coborâtă pe Pământ umanizată, banalizată, apoi idealizată, dar și devalorizată și trimisă în iad de către cei speriați.

Azi, acum… e studiată asiduu de știință. Desigur, atât cât se poate.
Iubirea sănătoasă și o relație reușită nu reprezintă însă un dar al sorții, nimeni nu te cadorisește peste noapte cu nimic, ci este important să vrei să evoluezi, iar pentru asta, uneori, e necesar să lupți. Cu tine și pentru tine, ca mai apoi să poți să faci parte dintr-un sănătos NOI.
Te invităm așadar pe 24 septembrie într-un cadru de siguranță să începi o călătorie în această fascinantă lume a iubirii.
Programul conferinței este construit după informații de ultimă oră provenite din: Psihanaliză, Psihologia familiei și a cuplului, Neurobiologia Iubirii, Teoria Atașamentului, Neuropsihologia Interpersonală, Teoria și Practica Imago, Psihologie Clinică – și se va desfășura pe parcursul a aproximativ 9 ore, în care vei putea lua parte și la exerciții practice de autocunoaștere validate științific.

Organizatori:
- Laura Maria Andreșan - psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România (cod personal 19698), în formare în Psihologia Clinică, Psihanaliză, Psihologia Interpersonală, autor al cercetării “Corelația dintre calitatea somnului și stilul de atașament la individul adult tânăr” coordonată de prof. dr. academician Constantin Bălăceanu-Stolnici.
- Andrei Bogdan Vulpescu - jurnalist, blogger specializat în relații, cu un public lunar estimat la cca 150.000 de cititori, autor al bestseller-ului “Bărbații Inteligenți nu au nevoie de amante, și “Alfabetul relațiilor- Iubirea de la A la Z”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.