Bilete Concert Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani - 20 oct '17, ora 23:15 - Beraria H

Concert Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani

Beraria H, București

vineri, 20 octombrie '17, ora 23:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 20 Octombrie, pe Arena de la Berăria H urcă Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani, iar în Orașul cu Chef de Viață răsună muzica veche românească.

Vino să petreci încă o seară prețioasă cu zeci de bijuterii muzicale autentice, unele desprinse din albumele “Bordeias” sau “Dragostea de la Clejani” și alte noi.

Taraful din Clejani este cel mai de seama reprezentant al muzicii romanesti autentice, cu articole elogioase in presa internationala, dupa succesele repurtate pe marile scene ale lumii, de la Paris si Madrid la Sydney, de la New York si Los Angeles la Tokyo, de la Londra si Montreux la Rio de Janeiro.

La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 23:15 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:

35 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă
50 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
75 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT:

✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.