Bilete Concert The Motans - 25 oct '17, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert The Motans

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 25 octombrie '17, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Miercuri, pe 25 octombrie, de la ora 21:30, te asteptam la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzatie a muzicii romanesti, The Motans ! Invitatii speciali ai showului sunt The Pyjamas care vor canta in deschidere serii. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei !

The Pyjamas este o trupa ce poate fi incadrata atat in genuri precum indie sau pop cat si in Rock Alternativ, fiind un cumul de sentimente ale unor tineri din Bucuresti. Formatia si-a inceput activitatea din luna Octombrie a anului 2016 in structura: Andrei Popescu la mic, Vladimir Munteanu la chitara lead, Maximilian Vlad la chitara rhythm, Razvan Kope la bass si nu in ultimul rand, Dragosh Vasilache la tobe.

Scopul muzicii trupei este de a aduce zambetul pe chipurile ascultatorilor, si bineinteles de a va aduce pe ringul de dans. Pijamalele au avut concertul de debut pe data de 4 Iunie 2017, aceasta fiind si perioada lansarii primului single official marca "The Pyjamas": "Ele te lasa", urmand ca pe data de 1 Septembrie sau cum ne place sa o numim, 32 August au lansat si cea de-a doua piesa intitulata "#Viarna". Goal-ul trupei pentru anul ce are sa vina este de a se auzi pe toate difuzoarele posibile.

The Motans este Denis, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu putina vreme. Prima piesa lansata a fost Versus prin Global Records.

"Am scris ‘Versus’ in 2-3 zile, toata piesa pe emotii. Nu m-am gandit ca va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, in primul rand. Am fost insa placut surprins cand am vazut ca oamenii au luat-o la suflet si multi s-au regasit in ea”, a declarat The Motans. ”Clipul este de fapt o "metafora vizuala", dar care conine un story line. E un produs marca Global Records si a fost regizat de Ionu Trandafir, iar linia melodica reprodusa de catre Alex Cotoi. Intreaga echipa a lucrat cu multa daruire i entuziasm si le multumesc”, a mai spus The Motans. Colaborarea cu Delia pentru piesa "Weekend" dar si unul din hiturile verii, "August", au propulsat The Motans printre numele mari ale industriei muzicale din Romania.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 79 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artitii tai preferai i sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care ii reamintesc de legendele muzicii i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL