Bilete Concert Slipknot - Day Of The Gusano - 5 oct '17, ora 20:00 - Happy Cinema

Concert Slipknot - Day Of The Gusano

Happy Cinema, București

joi, 5 octombrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În 1999, Slipknot s-a ridicat din vestul Americii pe vigoarea unui album de debut fără compromisuri și cu interpretări cu o intensitate viscerală. Trupa a dinamizat un nou curent cultural în Statele Unite înainte de a deveni rapid o senzație globală.

Oriunde performa trupa, reputația o preceda, crescând și mai rapid în urma lor după răspândirea părerilor în urma spectacolelor.

În anii ce au urmat, formaţia a cunoscut un succes tot mai mare in nenumăratele turnee din întreaga lume. În urma succesului primului lor album, .5: The Gray Chapter, Slipknot au decis să-si creeze propriul lor festival, Knotfest, performând în una dintre cele mai mari piețe din lume, Mexico City, cu cei mai pasionați fani de rock și heavy metal.

Din momentul în care trupa a aterizat, ‘Maggots’ (alintul trupei pentru fanii, pe care aceştia şi l-au insuşit cu mândrie) s-au activat in forţă. "Day Of The Gusano” documentează o interpretare istorică a uneia dintre cele mai incitante trupe de live de pe planetă. Mai mult decât atât insă, documentarul explorează şi vieţile fanilor formaţiei. Acest spectacol extrem de aşteptat oferă o perspectivă în haosul, entuziasmul și comunitatea pe care Slipknot a cultivat-o în ultimii peste 20 de ani.
Durata specacolului este de 90 de minute: 30 de minute film documentar si 60 de minute concert.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.