Bilete Concert Remember Ioan Gyuri Pascu - 26 sep '17, ora 22:30 - Beraria H

Concert Remember Ioan Gyuri Pascu

Beraria H, București

marți, 26 septembrie '17, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marți, 26 Septembrie, se împlinește un an de când am pierdut cu toții un mare artist român, dar am rămas cu o moștenire neprețuită care va dăinui pentru totdeauna: arta muzicianului și actorului Ioan Gyuri Pascu.

Artiști renumiți, prieteni și colegi ai acestuia te invită la un spectacol de rememorare și retrăire a celor mai frumoase opere muzicale create de Ioan Gyuri Pascu.

Invitați: Mircea Baniciu, Mircea Rusu, Emeric Imre, Ducu Bertzi, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu, Leo Iorga, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Vichi Stepanovici, Dorin Andone, Cătălina Beta, Jezzebell & Alexandru Burcă, Grupul Distractis.

Ioan Gyuri Pascu a fost și va râmâne un muzician și un actor desăvârșit care a jucat un rol important în viața culturală românească din ultimele decenii. Este cunoscut ca membru al grupului de umor Divertis, fondat în 1987, dar și ca artist fondator al unor trupe de succes precum The Blue Workers sau Pacific.

 La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:

20 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT: Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.