Bilete Concert Parazitii - 1 dec '17 - Kruhnen Musik Halle

Concert Parazitii

Kruhnen Musik Halle, Brasov

vineri, 1 decembrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vino să asculţi hip-hop-ul adevărat al muzicii româneşti din partea trupei care, de 22 de ani, ştie să meargă în contratimp, în opoziţie cu ceea ce "e la modă" în materie de rap şi maniera de a spune lucrurilor pe nume în textul pieselor.

Biletele pot fi achizitionate de la barul din Kruhnen Musik Halle, de joi pana sambata, sau din Club Rockstadt, de luni pana duminica. Pretul unui bilet este de 40 de lei si pot fi achizitonate atat in avans cat si la intrare, in seara evenimentului.

Biletele pentru showul PARAZITII sunt disponibile la pretul de 40 de lei si se se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) precum si la Club Rockstadt si Kruhnen Musik Halle din Brasov.