Bilete Concert Mirabela Dauer - 17 feb '18, ora 19:00 - Beraria H

Concert Mirabela Dauer

Beraria H, București

sâmbătă, 17 februarie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Într-o sâmbătă veselă, pe 17 Februarie, ne vedem la Berăria H să o ascultăm LIVE pe Mirabela Dauer, una din cele mai bune voci feminine a muzicii românești din ultimii 30 de ani. "Ce dor mi-a fost de ochii tăi", "Dormeau pe-o frunză două stele" sau "Te-aştept să vii (Fotoliul din odaie)" vor umple inimile celor prezenţi de bucuria melodiilor pe care le fredonăm de-o viaţă. --IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.