Bilete Concert Iuliana Beregoi - 30 nov '18, ora 16:00 - Sala Palatului

Concert Iuliana Beregoi

Sala Palatului, București

vineri, 30 noiembrie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Iuliana Beregoi te asteapta la Sala Palatului in Bucuresti pe 30 noiembrie 2018 ora 16:00. Mixton Music iti aduce cel mai frumos spectacol de iarna, Craciunul Jucariilor.

Vei avea parte de un super concert sustinut de Iuliana si invitatii sai speciali.
Vei fi primul care vede imagini exclusive din ,,LARA“ filmul pentru cinema inainte de lansarea oficiala.

Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei avea parte de multe surprize.
 
Si fiindca se apropie luna cadourilor, Iuliana te invita sa participi la cea mai mare strangere de hainute si jucarii ce vor fi donate de Craciun copiilor mai putin norocosi. Daca ai o hainuta dau o jucarie pe care nu o mai folosesti adu-o cu tine. Haideti sa aratam ca generatia Z stie sa daruiasca, pe 30 noiembrie la Sala Palatului.
 
Categorii de bilete si suplimente:
 
SUPLIMENT ULTRA VIP - 1299 lei (doar 10 suplimente disponibile)
Posesorii acestui supliment vor avea parte de o experienta unica: party in limuzina de lux - sambata, 1 decembrie, ora 12:00 alaturi de Iuliana, plimbare cu limuzina  si masa la restaurant impreuna cu Iuliana. Suplimentul nu reprezinta bilet de acces la eveniment. Acesta este valabil doar insotit de bilet achizitionat.
 
VIP + Meet & Greet - posesorii acestui bilet se vor putea fotografia cu Iuliana Beregoi și include poster cu autograf - 199 lei
 
Categoria 1 - 119 lei
 
Categoria 2 - 89 lei
 
Categoria 3 - 59 lei
 
Categoria 4 - 39 lei
 
Organizatori: Mixton Music si Sprint Media
 
Spectacolul va fi urmat de proiectia filmului Lara- Aribelle si mana destinului. Acest film poate fi vizionat de copiii de pana la 12 ani numai cu acordul parintilor.Filmul poate contine scene de violenta. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.