Bilete Concert Irina Rimes - 23 mai '18, ora 22:00 - The Vintage Pub

Concert Irina Rimes

The Vintage Pub, București

miercuri, 23 mai '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Irina Rimes, cunoscuta si sub numele de Irina Remesh sau Irra, este o solista provenita din Moldova.

S-a remarcat initial in propria tara, in competitia “Fabrica de staruri”, unde a fost finalista. A debutat cu piesa “Visele” in 2016 si a dobandit rapid succesul cu trilogia formata din piesele “Haina ta”, “Iubirea noastra muta” si “Da` ce tu”. Trilogia vorbeste despre o dragoste nerostita, despre starile si emotiile pe care artista le-a simtit la un moment dat in viata ei.

Irina a colaborat in Moldova cu artisti precum Ion Linkovschi si El Radu pentru piesa “Gimme reason to believe” si in Romania, cu Raluka, cea care a si ajutat-o sa se lanseze, pentru piesa “Ieri erai”.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.