Bilete Concert Dire Straits Legacy - 20 nov, ora 19:00 - Sala Palatului

Concert Dire Straits Legacy

Sala Palatului, București

miercuri, 20 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
GOLDEN VIP

Pretul biletului este 380 lei + 22.61 lei taxe de ticketing.

VIP

Pretul biletului este 350 lei + 20.82 lei taxe de ticketing.

Categoria I

Pretul biletului este 300 lei + 17.85 lei taxe de ticketing.

Categoria II
Categoria III

Pretul biletului este 210 lei + 12.49 lei taxe de ticketing.

Categoria IV

Pretul biletului este 150 lei + 8.92 lei taxe de ticketing.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

CONCERT - DIRE STRAITS LEGACY - 20 NOIEMBRIE LA BUCURESTI

TRUPA "DIRE STRAITS LEGACY" va concerta pe 20 noiembrie la Sala Palatului, ora 19:00. Legende ale rock-ului britanic, Dire Straits au vândut peste 120 de milioane de albume în întreaga lume. Astăzi, Dire Straits Legacy readuce muzica lor iconică, interpretată de muzicieni care au înregistrat și au făcut turnee cu Dire Straits, acum peste 30 de ani.

COMPONENTA TRUPA:

PHIL PALMER – Chitara și voce - Phil s-a alăturat grupului Dire Straits în 1990 și a cântat in turneul mondial al trupei On Every Street și in albumul live On the Night. Considerat de colegii săi drept unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii, a cântat in peste 450 de albume și a făcut turnee cu o listă impresionantă a celor mai mari artiști ai lumii; Unul dintre acești artiști a fost Eric Clapton, a cărui trupă s-a alăturat în 1988 și unde l-a cunoscut pe colegul său din Dire Straits, Alan Clark.

ALAN CLARK – Alan s-a alăturat la Dire Straits în 1980 ca primul clavier al trupei, iar apoi a devenit singurul membru al trupei, în afară de Mark Knopfler, care a cântat pe fiecare piesă a trupei. Coproducător al albumului „On Every Street”, a fost considerat de colegii săi directorul muzical al lui Dire Straits, iar influența sa asupra muzicii trupei este evidentă. În 2018, Alan a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru semnificativ al Dire Straits. De asemenea, a cântat și a înregistrat cu o listă lungă de alți artiști, printre care Bob Dylan, și a fost membru al trupei lui Eric Clapton și directorul muzical al Tinei Turner. Mai recent, el a produs împreună cu Phil Palmer, uimitorul album 3 Chord Trick al lui LEGACY. Alan, Phil și Trevor Horn au produs albumul de mare succes al megastarului italian Renato Zero, Zero il Folle, iar Alan și Phil au continuat să producă piese de pe albumul triplu al lui Renato, Zerosettanta. În 2021, Alan a lansat un album solo pentru pian Backstory și cântă și ca artist solo.

DANNY CUMMINGS – Percuții și voce - Danny s-a alăturat lui Dire Straits ca percuționist în 1990 și a cântat pe albumul și in turneul On Every Street și pe discul live On the Night. Unul dintre puținii percuționiști cu adevărat mari ai generației noastre, a lucrat cu mulți artiști grozavi, inclusiv Tina Turner, George Michael, Bryan Adams, Pino Daniele și a fost bateristul lui Mark Knopfler mulți ani. Danny tocmai a încheiat turneul mondial al lui Mark, cu această ocazie ca percuționist.

MEL COLLINS – Saxofon - Jucător sublim și legendă în lumea muzicii, Mel s-a alăturat lui Dire Straits în 1982 și a cântat în albumul și turneul Love over Gold, EP-ul Twisting by the Pool și iconicul album live Alchemy. De asemenea, a cântat cu o listă masivă și în continuă creștere de artiști și trupe majore, care include Rolling Stones. Membru original al King Crimson, el se află în prezent într-un turneu mondial de mare succes cu formația originală a acelei trupe – atunci când nu este cu noi, adică.

MARCO CAVIGLIA – Chitară principală și voce - Îndrăgostit de muzica din Dire Straits, și una dintre cele mai importante autorități mondiale pe această temă, precum și unul dintre puținii chitariști suficient de talentați pentru a emula stilul de chitară al lui Mark Knopfler, Marco a format o trupă în 1988 pentru a cânta muzica, ceea ce mai târziu l-a determinat să facă turnee alături de partenerul lui Mark Knopfler, Steve Phillips, de la Notting Hillbillies. Dar visul lui era să cânte cu „eroii” lui Dire Straits, iar acel vis a devenit realitate în 2007, când a cantat în nordul Italiei cu membrii Dire Straits Alan Clark și John Illsley, iar mai târziu cu Phil Palmer, Pick Withers, Danny din Dire Straits. Cummings, Mel Collins și Jack Sonni, iar acum el este unul dintre formația fantastică care este DSL Dire Straits Legacy.

STEVE WALTERS – Bas și voce - Când era tânăr, Steve Walters, în timp ce dansa la o petrecere cu părinții săi, a fost abordat de legenda basului Phil Chen pentru a lua o lecție privată de chitară. Acest lucru a stârnit imaginația lui Steve în lumea chitarei bas la vârsta de nouă ani. În timp ce era la școală, Steve a cântat muzică, precum și baschet internațional, ceea ce i-a adus o bursă la Institutul de Tehnologie din New York. Acolo interesul lui pentru chitara bas l-a determinat să se întâlnească și să studieze cu Jaco Pastorius. Prima sarcină internațională a lui Steve a fost un turneu de divertisment cu servicii combinate (CSE) în Insulele Falkland și Ascension, și de acolo a crescut cariera! CV-ul vast al lui Steve include nume precum ABC, Amy Winhouse, Angie Stone, Belinda Carlisle, Beverley Knight, Bond, Brian Jackson, Chaka Khan, Everything but the Girl, George Michael, James Taylor Quartet, Jimmy Cliff, M People, Mariah Carey, Mike Garson, Pet Shop Boys, Sir Cliff Richard, Trilok Gurtu, The Waterboys și X Factor Live Tours.

PRIMIANO DIBIASE – Un alt roman și un muzician minunat, Primi este probabil cel mai căutat claparist al Italiei, fapt născut din jurnalul său plin, listele lungi de discuri pe care a cântat și spectacolele pe care le-a cântat cu artiști precum Richard Bennett, Steve Phillips, Gigi Proietti. și Neri Marcorè. De asemenea, cântă grozav la acordeon, are doi câini și este cel mai drăguț tip din trupă.

 

Reguli de acces:

- ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

- DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

- vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare,

- după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

- accesul copiilor sub 7 ani nu este permis, copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

- CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!

- Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si NU este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete DE PE VIAGOG isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

- Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!!