Bilete Concert Diamonds Are Forever - 23 sep '17, ora 20:00 - club B52

Concert Diamonds Are Forever

club B52, București

sâmbătă, 23 septembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Diamonds Are Forever revin in capitala in luna septembrie pentru un concert special alaturi de formatia Days of Confusion.

Alaturarea celor doua formatii este una extrem de pozitiva, pe care multi cunoscatori si fani ai genului o vor aprecia cu siguranta. O data cu lansarea albumului nou, Diamonds Are Forever isi continua seria de concerte de promovare al acestuia, promovare care i-au dus in acest an prin multe tari ale continentului European: Ungaria, Franta, Italia, Belgia sau din blocul estic precum: Serbia, Bosnia sau Croatia. Notorietatea pe care o au insa in tara, cu siguranta nu este de neglijat, materialul fiind foarte apreciat de catre fanii lor.

Evenimentul va avea loc in clubul B52, un club care de altfel, alaturi de clubul Fabrica, fac ca acel spatiu de pe strada 11 Iunie sa devina un loc special pentru ambele formatii, cu atat mai mult ca in aceeasi data, clubul Fabrica va sarbatori 10 ani de existenta. Acest moment festiv, se va adresa unei plaje extinse de public prin evenimentele de genuri diferite care se vor intampla in data respectiva in locatia cluburilor.


Atat Fabrica, cat si B52, sunt cluburi care si-au dovedit afinitatea pentru muzica buna, live, oferind sansa dezvoltarii unei culturi a muzicii in jurul lor. Le-au trecut pragul atat artisti extrem de cunoscuti internationali, pana la cei care au debutat pentru prima oara pe scenele amenajate.

In acest spatiu cultural, Diamonds Are Forever au avut ocazia sa revina constant de la debutul lor in orasul Bucuresti. Caldura cu care au fost primiti de fiecare data, face ca acest moment sa aiba o incarcatura speciala nu doar pentru club, cat si pentru ei. Este a doua oara cand formatia va avea ocazia sa cante noul lor album Melanism in capitala de la lansarea acestuia de la inceputul acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=a45tLqw1NUE

Alaturi de ei vor fi baietii de la Days of Confusion. Pe ei ati avut ocazia sa ii intalniti mult mai des in cadrul evenimentelor bucurestene. DoC sunt o formatie care si-a facut un renume pe scena progressive romaneasca odata cu lansarea albumului Yin & Out, in prima jumatate a acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=9vPVd9r2jj4

Cum aminteam si mai sus, acest spatiu este special si pentru Days Of Confusion, avand in vedere ca “nasterea” lor oficiala a avut loc in clubul Fabrica, odata cu lansarea primului lor EP, “Seeds” in noiembrie 2012. Anul acesta se implinesc 5 ani de la momentul respectiv, jumatate din varsta Fabricii. Astfel, 23 septembrie devine o dubla sarbatoare.

Nu ne ramane decat sa va invitam sa serbati alaturi de cele doua formatii.

Concertul va avea loc in B52 in data de 23 Septembrie incepand cu orele 20:00.
Pentru mai multe detalii puteti urmari pagina evenimentului.
https://www.facebook.com/events/197154040825311/?active_tab=about

sau paginile formatiilor:

Diamonds Are Forever: https://www.facebook.com/diamondsareforeverband/
Days Of Confusion: https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.