Bilete Concert Delia la Kruhnen Musik Halle - 2 mar '18 - Kruhnen Musik Halle

Concert Delia la Kruhnen Musik Halle

Kruhnen Musik Halle, Brasov

vineri, 2 martie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Delia se intoarce la Brasov pe 2 martie, la Kruhnen Musik Halle.

Daca ai calatorit "Pe aripi de vânt” si ai fredonat „Da, mama” sau "1234 Unde Dragoste Nu E" si ai aflat "Cine m-a facut om mare", hai pe 2 martie la Kruhnen Musik Halle, pe Str Nicolae Titulescu, nr 2P.

Biletele sunt in vanzare in reteaua Iabilet, la urmatoarele preturi:

70 de lei - primele 200 de bilete
80 de lei - urmatoarele 200 de bilete
90 de lei - ultimele 300 de bilete

DELIA a patruns pe scena muzicala din România la sfârsitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N & D si de peste 15 ani se mentine în atentia publicului, printr-o cariera solo remarcabila.

Cameleonica solista reuseste sa se reinventeze în mod constant si sa încânte publicul prin aparitii spectaculoase, prezenta scenica debordanta si piese pe masura. Daca super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizari pe You Tube, piese precum „Da, mama,”, "1234" sau "Ce are ea" au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate si în rândul celor mai difuzati artisti pe statiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay