Bilete Concert Compact B w Leo Iorga / Trupa Coco la Rockstadt - 3 mar '18 - Rockstadt

Concert Compact B w Leo Iorga / Trupa Coco la Rockstadt

Rockstadt, Brasov

sâmbătă, 3 martie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa ani si ani, grupul Compact B se reuneste acum in 2018, intr-o formula cu membrii importanti ai acestei trupe care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului.

Costi Camarasan - fondatorul formatiei Compact, Lelut Vasilescu - 36 de ani la Compact, Coco Adrian Tinca - 10 ani de Compact, Adrian Ordean - 8 ani la Compact, Adrian Kisellef - 8 ani la Compact si Leo Iorga (deocamdata invitat) - 8 ani la Compact. Asa ca impreuna, dupa ani si ani, am facut un videoclip...

Se intampla pe 3 martie, la club Rockstadt din Brasov, alaturi de invitatii speciali, Trupa Coco.

Dupa ce timp de 10 ani a activat in Compact, unde a avut un rol important in renasterea trupei, Adrian Coco Tinca decide sa-si infinteze la Brasov propria formatie, Trupa Coco, alaturi de Robert Risteiu, Alexandru Ardelean si Monel Puia.

Dupa ce a cantat in deschiderea concertelor Dire Sitraits in turneul din Romania Trupa Coco va concerta alaturi de Compact pe 3 martie la Rockstadt.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.