Bilete Concert caritabil LOVE Z-one - 26 feb '19, ora 18:00 - Hollywood Multiplex din Mall Vitan

Concert caritabil LOVE Z-one

Hollywood Multiplex din Mall Vitan, București

marți, 26 februarie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marti, 26 februarie 2019, începând cu ora 18.00, pe scena Hollywood Multiplex, din Bucuresti MALL, Asociaţia Zetta, în parteneriat cu Clinica Zetta, Hollywood Multiplex, Apa Aura si iabilet.ro, organizează evenimentul LOVE Z-ONE, Concert caritabil sustinut de artistii Connect-R si RaluK.

Cei doi artisti vor sustine un recital de 2 ore, iar banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati in sprijinul sprijin copiilor si adultilor cu situatii sociale precare si diagnosticati cu patologii complexe, pentru a putea  beneficia de  interventii chirurgicale complexe, dintre care mentionam: Reconstructii in urma cancerului de san –la femei; Paralizia de Plex Brahial – la copii si adulti (pacienti dupa accidente rutiere-montane etc); Malformatii congenitale –faciale-membre-corp; Sechele post-combustionale, care necesita operatii reconstructive, etc. 

Concertul face parte din campania “Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!”, demarata in luna septembrie a anului 2018, impreuna cu Andreea Marin.

“Nu e pentru nimeni o fericire sa aiba o problema de sanatate. Dar la noi acasa lipsa de incredere si temerile ne macina cel mai mult. Medici buni avem. Noi cautam, atunci cand suntem intr-un moment de cumpana, sa gasim si rabdare, caldura, omenie, raspunsuri la multitudinea de intrebari, un loc in care oamenii ce ne ofera grija lor sa ne faca sa ne simtim in siguranta. De aceea punem des aceasta intrebare. De multe ori, criticam sistemul nostru de sanatate, dar cred ca trebuie sa ne dam si silinta sa il ajutam si sa ii apreciem cum se cuvine pe acei medici pe care ii descoperim si ii punem la suflet drept “medici buni”, pentru ca ne-au castigat si prin felul lor de a fi, nu doar prin profesionalism, de partea lor. Cu putin timp in urma am, avut sansa de a cunoaste la Gala Zetta nu unul, nu doi, ci o multime de medici minunati din toate colturile tarii, oameni de care poate nu auziti prea des, dar care au fost premiati in acea seara pentru meritele lor incontestabile. De asemenea, am cunoscut si tineri aflati la inceput de drum in cariera medicala, rezidenti pasionati de munca lor si care deja au realizari ce le prevad viitorul. Cred ca e important sa ii vedeti, sa ii cunoasteti, sa stiti unde sa ii gasiti la nevoie, atunci cand pe buze vi se naste intrebarea “unde gasesc un medic bun?” Mai bine spus, unde gasim un OM dispus sa ne ajute viata sa revina pe fagasul cel bun? Vedeti filmul aici si va asigur ca, in noianul de vesti ce ne intristeaza zi de zi, acest film va fi pentru voi o lumina. Si un sprijin pretios la nevoie. Un gand bun!Andreea Marin 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Asociatia Zetta este o asociatie neguvernamentală, apolitică, non-profit, de interes general infiintata cu scopul de a oferi sprijin copiilor si adultilor cu situatii sociale precare si diagnosticati cu patologii complexe, pentru a putea  beneficia de  interventii chirurgicale complexe, dintre care mentionam:

  • Reconstructii in urma cancerului de san –la femei
  • Paralizia de Plex Brahial – la copii si adulti (pacienti dupa accidente rutiere-montane etc)
  • Malformatii congenitale –faciale-membre-corp
  • Sechele post-combustionale, care necesita operatii reconstructive.
  • Accidente casnice si de munca care necesita operatie complexa de replantare realizata sub microscop pe durata a 8-12 ore
  • Redare functionalitate membru superior- chirurgia mainii
  • Refacerea zambetului facial – in urma paraliziei, traumatismului
    de nerv facial
  • Reconstructii post cancer–din zona orobuco -maxilo- faciala 


Birou Presă - Asociaţia Zetta

tel.: +40.754.220.005;

e-mail: [email protected];

web: www.asociatiazetta.ro /

https://www.facebook.com/asociatiazetta.ro/