Bilete Concert Byron @ The Note Pub Timisoara - 23 feb '18, ora 22:00 - The Note Pub - Locatie inchisa definitiv

Concert Byron @ The Note Pub Timisoara

The Note Pub - Locatie inchisa definitiv, Timisoara

vineri, 23 februarie '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 23 februarie, de la ora 22:00, trupa Byron revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2).

Byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. 

byron - Marea (official video)
https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

 
La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”. În prezent, byron lucrează la material pentru viitorul album de studio.
byron–City on Fire (official video)
https://youtu.be/CWdV8EY7FBs 


Hai așadar pe 23 februarie la concertul byronde la Timișoara! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.
http://fb.com/byronmusic
www.byronmusic.ro

După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.