Bilete Concert Byron - invitati - Bucium - 26 ian '18 - Quantic

Concert Byron - invitati - Bucium

Quantic, București

vineri, 26 ianuarie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 26 ianuarie, ia-ţi prietenii şi hai la Quantic! Te aşteaptă un concert byron cu multă energie, primul concert al trupei din noul an!

Experienţa unui concert byron este inedită, creativitatea muzicală fiind la un nivel maxim. Din când în când, trupa face și concerte de improvizaţie, spectaculosul primând la astfel de evenimente.Când byron au avut primul concert, pe 1 decembrie 2006 (sold-out la Lăptăria Enache), solistul și compozitorul Dan Byron era deja cunoscut pe scena alternativă românească grație activității în trupe precum Urma și Kumm. Ceilalțimembri nu eraunicieistrăiniscenei rock –de exemplu 6fingers(clape) eraactiv la niveleuropeancutrupa de metalMagica. Întimp, byronşi-au definitivatsound-ulcameleonic, bucurându-se în prezent de o sonoritate recognoscibilă la intersecția unor genuri precum alternative rock, art rock sau progressive.

Cu siguranţă îi ştiţi şi le fredonaţi cântecele, căci byronsunt activi de 11 ani, cu 6 albume de studio lansate și 3 DVD-uri live. Au cântat de-a lungul timpului atât pe scene mari cât și în locuri mici, în care legătura cu publicul este primordială, au compus coloana sonoră pentru un serial marca HBOşiau filmat un concert în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime – „Live Underground”.
byron –Marea (live)
https://www.youtube.com/watch?v=xV_rkvLsvPc

Byron înseamnă:
Dan Byron –voce, chitară, flaut
Sergiu "6" Mitrofan –voce, clape, chitară
Dan Georgescu –chitară
László Demeter - bass
Ovidiu Cristian –tobe
www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.