Bilete Concert Avishai Cohen

Concert Avishai Cohen

Sala Radio, Bucuresti

joi, 9 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1

185 lei

Mai sunt doar 6 bilete disponibile

Categoria 1A

165 lei

Mai sunt doar 7 bilete disponibile

Categoria 2

145 lei

Mai sunt doar 8 bilete disponibile

Categoria 2A

135 lei

Mai sunt doar 9 bilete disponibile

Categoria 3

115 lei

Mai sunt doar 16 bilete disponibile

Categoria 3A

105 lei

Mai sunt doar 4 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, îl vei putea introduce în pasul următor.

Detalii

În luna martie a anului 2017, trompetistul Avishai Cohen isi va lansa noul album si va incepe turneul de promovare pentru mult asteptatul sau album ce va fi lansat tot la prestigiosul label ECM. Dupa aclamatul debut pe o scena din Romania (Sala Radio, Noiembrie 2016), iata ca Jazz Syndicate Live Sessions il readuce pe apreciatul trompetist pentru un nou concert eveniment.

Votat tip de trei ani consecutiv drept “Rising Star” de catre prestigioasa DownBeat Jazz Magazine - Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual si un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum și un activ sef de formatie sau sideman. Prestigioasa publicatie The New York Times l-a descris ca fiind "un trompetist extravagant de inzestrat, relaxat și sentimental... combinând cu dexteritate sensibilitatea și flerul", în timp ce Chicago Reader l-a considerat ca fiind "probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”.

Pe langa aclamata activitatea muzicala cu trioul Triveni, trompetistul inregistreaza si sustine turnee mondiale alaturi de Mark Turner Quartet, sau 3 Cohens Sextet - bandul de familie alaturi de sora lui, clarinetist-saxofonista Anat, și frazzle saxofonist Yuval. Cohen a fost, de asemenea, un membru marcant al prestigiosului San Francisco Jazz Collective, cap de afis la “sacrul” Village Vanguard sau Carnegie Hall, și a apărut pe coperta prestigioasei DownBeat Jazz Magazine in ianuarie 2012. Din 2015, Avishai Cohen a fost numit si director artistic al Festivalului Internațional de Jazz de la Ierusalim.

In seara de 9 Noiembrie, pe scena de la Sala Radio, vor urca:

Avishai Cohen - trompeta; Yonathan Avishai - pian; Yoni Zelnik - bass; Jonathan Blake - baterie;

Evenimentul “AVISHAI COHEN”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

KENNY GARRETT - Do Your Dance - 23 Februarie 2017, Sala Radio - Bucuresti; 25 Februarie 2017, Casa de Cultura a Studentilor - Cluj;
JOE LOVANO - Master of Saxophone: 25 Martie 2017, Sala Radio - Bucuresti;
SOMI - The Lagos Music Lounge: 13 Aprilie 2017, Sala Radio - Bucuresti;


PROGRAM:
Concertul “AVISHAI COHEN” va avea loc pe 9 Noiembrie 2016, orele 20:00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului. 

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:
https://vimeo.com/151523882
https://www.youtube.com/watch?v=cQaNM24oefM

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

Sala Radio, Bucuresti
Str. Gen. H. M. Berthelot, 60-64