Bilete Concert acustic Iulia Em la Clubul Țăranului - 26 mai '18, ora 21:00 - Clubul Taranului

Concert acustic Iulia Em la Clubul Țăranului

Clubul Taranului , București

sâmbătă, 26 mai '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Iulia Em este o artistă independentă singer-songwriter, cu un stil eclectic de manieră acustică ce combină soniritățile new folk cu accente de blues și jazz și chiar influențe orientale. Iulia compune și cântă preponderent în limba engleză. A debutat în 2013 cu două albume simultan, la Teatrul Excelsior în București., albumul ‘Eyes Closed’ fiind nominalizat la Premiile Radio Romania și Premiile Fundatiei “ Muza” - cel mai bun Album Jazz al anului 2014.

Prezență media – live la RFI, Radio Guerrilla. Iulia a caștigat trofee și premii la toate competițiile majore de folk din Romania, și la Romanian Blues Challenge.

‘Kites and Butterflies’ și ‘Berceuse Roumain’, doua videoclipuri realizate în colaborare cu artistul vizual Daniel Munteanu ( Moondash Project ) au fost selectate în festivaluri naționale și interanționale de film.

Artista are în lucru următorul album, ‘The Japanese Tree’, din piesele căruia va cânta și în acest concert.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Statiile de Plata SelfPay.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.