Bilete Comedy Weekend l Daniel Sloss - 22 oct '17, ora 20:00 - Cinema Florin Piersic

Comedy Weekend l Daniel Sloss

Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca

duminică, 22 octombrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Umorul britanic (sau mai bine spus scoțian) se întoarce la Cluj-Napoca în această toamnă, cu noul show Daniel Sloss, Now. Ca să fim exacți, se întoarce în 22 octombrie la Cinema Florin Piersic.

Pentru a doua oară la Comedy Weekend, Daniel Sloss este un comediant de excepție. Cei care au rămas fără aer de râs la primul lui show pot confirma asta.

Spectacolele lui Daniel s-au ținut sold out 8 ani consecutiv la Edinburgh Fringe Festivals, cu o audiență de peste 10.000 în fiecare an și merge în turnee în Marea Britanie, Europa, Australia, Asia și Statele Unite ale Americii. La TV a apărut de 6 ori la ‘Conan O’Brien’, ‘Sunday Night at the Palladium’ și ‘Russell Howard’s Good News’.

Spectacolul este în limba engleză și nu este recomandat copiilor.

Biletele costă 45 și 60 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.