Bilete Cluj-Napoca: Healthcare Summit & Networking - 30 mai, ora 18:00 - Chios Social Lounge

Cluj-Napoca: Healthcare Summit & Networking

Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

joi, 30 mai, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Taxa Standard
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Suntem conștienți că un sistem de sănătate eficient este asigurat de înalta calitate a serviciilor medicale, o infrastructură medicală puternică, și o finanțare adecvată.

Ca răspuns la aceste provocări și nevoia unei abordari integrate în domeniul sănătății, Platforma X Party & Networking organizeaza Healthcare Summit, un eveniment care intenționează să reunească toti jucătorii cheie din industria medicala: medici, clinici de stat si private, guvern, instituții academice, serviciile de urgență, institutii de finanţare, firme de asigurari, lanțuri de farmacii dar si organizatiile profesionale din domeniul sanatatii.

Combinarea eforturilor si o comunicare continua a tuturor celor implicati este singura cale a crea un mediu care să susțină  asistența medicală eficienta pentru toți cei care au nevoie. Formatul evenimentului încurajează discutiile libere, într-o ambianță caracteristică evenimentelor de high-end networking.

Participanți:

300 de participanți și ~20 de invitați speciali reprezentand serviciile medicale, managementul medical de top a infrastructurii medicale, guvern, instituții academice si reprezentantii institutiilor responsabile cu finantarea sistemului de sanatate.

 
Program:

Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea Pa­r­tenerilor si Invitatilor Speciali
Ora 19:00 - 24:00 Sesiunea de Net­­­­­working

Locația: Restaurant Chios

Condiții de participare:

!!! DRESS CODE OBLIGATORIU: Business ( obligatoriu : costum sau sacou, camasa, pantofi eleganti, pantaloni costum ; interzis: tricou, pantaloni sport sau pantofi sport-"adidasi" si mocasini, pulover).

ATENTIE!!! In cazul nerespectarii codului vestimentar se va restrictiona accesul la eveniment!