Bilete Cluj-Napoca: Dennis Stratton | Children of the Damned - Tribute to Iron Maiden - 9 nov, ora 20:30 - Casa de Cultura a Studentilor

Cluj-Napoca: Dennis Stratton | Children of the Damned - Tribute to Iron Maiden

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca

sâmbătă, 9 noiembrie, ora 20:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
Categoria I
Categoria II
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Children of the Damned s-a format în 2001 și au evoluat de atunci doar ca trupă tribut Iron Maiden.
Pasiunea imensă și sinceră este cartea câștigătoare a acestei formații longevive care de-a lungul anilor a creat un număr mare de fani în Italia și Europa cu peste 500 de concerte.

Aceasta atât ca un omagiu, cât și ca un acompaniament pentru legendarul Paul Di'Anno, primul cântăreț legendar al lui Iron Maiden, care este acolo din 2003 și-a ales ca trupă oficială italiană și prima europeană la număr performanțe: COTD este absolut formația lui Paul a jucat cel mai lung din întreaga sa carieră (inclusiv perioada Maiden!).

Repertoriul cuprinde întreaga discografie a trupei engleze, de la clasice la rarități pentru adevărații „cunoscători”, ajungând în sfârșit la piese compuse recent.

Children of the Damned folosesc intro-urile originale ale lui Maiden și unele secvențe de tastatură pentru a recrea cel mai bine atmosferele capodoperelor precum 9th Son Of A 9th Son, Infinite Dreams, The Evil That Man Do, Moonchild și altele.

O atenție deosebită este acordată scenografiei: bannere, steaguri și fundaluri care le reproduc perfect pe aceleași folosite de originali în cele mai faimoase turnee, împreună cu cele mai precise îmbrăcăminte în stil Maiden.

Din 2017 au început o colaborare cu Dennis Stratton, în primul rând chitaristul istoric al lui Iron Maiden, devenind efectiv singura trupă Italian care a lucrat cu toți foștii membri ai echipei engleze.

Dennis Stratton - fost membru al grupului de heavy metal Iron Maiden, chitarist și vocal suplimentar, a participat la realizarea primului album al trupei si ne va incant ape scena Casei de Cultura din Cluj-Napoca cu performantele sale.

O seara cu un nivel ridicat de adrenalina in care IRON MAIDEN va fi sarbatorit in compania unui legendary component din istoria trupei, chitaristul acrobatic DENNIS STRATTON. Îl însoțesc pe scenă Children Of The Damned, una dintre cele mai bune trupe tribute Iron Maiden la nivel internațional!

 

Invitam toti fanii IRON MAIDEN la acest concert pentru a trai emotiile muzicii!

Un eveniment MiraShow

Informatii: 0757643978