Bilete Cezar Ouatu& Orchestra - Pop-Opera la Castel - 7 mar '19, ora 20:00 - Le Chateau

Cezar Ouatu& Orchestra - Pop-Opera la Castel

Le Chateau, București

joi, 7 martie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cezar Ouatu impreuna cu Le Chateau Bucuresti, va invita pe 7 Martie 2019, la un concert extraordinar POP-OPERA la Castel, dedicat femeii si iubirii.

O adevarata oda inchinata doamnelor si domnisoarelor, un spectacol-concert plin de sensibilitate si romantism, acesta este un produs 100 % LIVE ce transpune vocea cameleonica şi flexibilă a lui Cezar Ouatu în cele mai variate stiluri muzicale, de la pop-operă la jazz, opera  si blues, alaturi de binecunoscutul compozitor si dirijor ANDREI TUDOR si orchestra sa. 

Noul concept de orchestra - band fondat si creeat de Cezar Ouatu si alcatuit din cei mai buni instrumentisti din tara  - ilustrează cele mai frumoase si apreciate coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather” (Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet” ( A Time for Us). Alături de acestea veti regasi atat piese si imnuri dedicate iubirii si femeii precum  „Historia de un Amor”, „When I Fall in Love”(Nat King Cole), ˝Lady˝, ˝You are so beautiful˝ precum si arii si cantonete celebre  ce au facut istorie in lumea muzicala  romaneasca si internationala .

Concertul va avea loc Joi 7 Martie 2019 intre orele 20:00-21:00 insa spectatorii vor avea parte si de multe alte surprize. Accesul in Castelul din Inima Capitalei se va putea face incepand cu ora 19:00.

Dupa incheierea concertului, spectatorii se vor bucura de o savuroasa degustare de vinuri alese, puse la dispozitie de Crama Rotenberg si vor participa la o sesiune de fotografii si discutii libere impreuna cu Cezar Ouatu si membrii orchestrei sale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.