Bilete București: Mindshow by Vlad Grigorescu - 6 iun '18, ora 20:00 - Teatrul de Comedie - Sala Radu Beligan

București: Mindshow by Vlad Grigorescu

Teatrul de Comedie - Sala Radu Beligan, Bucuresti

miercuri, 6 iunie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După 30 de oraşe şi peste 10.000 de spectatori lăsaţi cu gura căscată, turneul MIND’SHOW’ se încheie cu o ultimă reprezentaţie eveniment, la Teatrul de Comedie din Bucureşti.
Spectacolul se va filma şi se va difuza în mediul online sau TV, aşa că, dacă vrei să faci parte din acest moment special, nu rata această ocazie.
 
Magie combinată cu tehnologie multimedia, creativitate, umor, multă interactivitate și un mesaj care te va pune pe gânduri, acestea sunt ingredientele care fac din MIND’SHOW’ o experiență LIVE unică.
 
Vino să participi la un spectacol al cărui curs îl schimbă spectatorii, în fiecare seară, din sală sau chiar de pe scenă.
 
Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in Romania.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare (magazinele FLANCO, Beraria H, Cafe Deko, Hard Rock Cafe si magazinele IQBox TELEKOM). Vezi aici lista completă pentru orașul tău:www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe adresa de mail [email protected] sau pe pagina de facebook Front Row Events.
 
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău de difuzare a filmărilor făcute pe parcursul spectacolului.
 
 
Spectacol interzis copiilor!