Bilete Bolek Folk w/ Maria Fofirca live @The Ace - 20 feb '19, ora 20:00 - The Artist Studio

Bolek Folk w/ Maria Fofirca live @The Ace

The Artist Studio, București

miercuri, 20 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muzică folk și voie buna așa cum v-am obișnuit în toate evenimentele noastre.
Pentru luna februarie v-am pregătita o surpriză frumoasă, va veni alături de noi și Maria Fofirca, o voce plăcută și inconfundabilă. Atmosfera este asigurată de comunitatea "IM Energy" si de artistul nostru preferat "Bolek Folk" acompaniat de Gabi "Tarantula" la chitară bass, Liviu la cajon și Marius Costache la tamburină.

Va fi cu siguranță o seară frumoasă, în care vă invităm să ne bucurăm împreună de cântecele de munte sau de mare, haiducesti, dragoste, etc.

Vă așteptăm începând cu orele 20:00.

Taxă susţinere artişti: 15 lei iar în ziua evenimentului, fără rezervare : 20 lei.

Pentru a rezerva loc, vă rugăm sunaţi direct la club, din timp, deoarece locurile sunt limitate.

Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva

Lipscani 78 - Centrul vechi

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.